Menu

Servicii & Preturi

Servicii & Preturi

Salonul Exclusive Masaj din Bucuresti va asteapta intr-un ambient deosebit sa descoperiti cele mai intense senzatii.

Servicii si preturi

Salonul Exclusive Masaj din Bucuresti va asteapta intr-un ambient deosebit sa descoperiti cele mai intense senzatii.Va stau la dispozitie fete frumoase, camere special decorate,o igiena impecabila si maxima discretie. Salonul nostru de masaj erotic va ofera urmatoarele servicii: masaj relaxare, body masaj, masaj erotic, masaj tantric, show erotic, petreceri private. Pentru a va fi mai usor de intrat in atmosfera va putem oferi o gama larga de bauturi alcoolice, ceaiuri si cafea. Tot ce trebuie sa faceti este sa ajungeti in vila noastra, sa va alegeti domnisoara si sa dati frau liber imaginatiei, cu siguranta va veti simti minunat.

Erotic Topless Massage

Daca iti doresti sa te bucuri de o experienta relaxanta intr-o locatie superba vino sa experimentezi 30 de minute de masaj topless la Exclusive Masaj. Masajul erotic topless este un excelent stimulent  care iti va intensifica dorinta, sporeste lascivitatea si trairile erotice.

Vei fi rasfatat cu arome fine si afrodisiace, foarte placute si incitante, iar trupul tau se va relaxa datorita unui masaj erotic realizat de una din diomnisoarele noastre.

Pret: 100 lei

Erotic Nude Massage

Masajul erotic nud realizat in cadrul salonului nostru iti va atinge cel mai inalt punct al placerii. Erotismul si relaxarea absoluta îti vor fi oferite de trupul nud al maseuzei, într-o îmbinare perfecta de senzatii intense! Daca doresti sa te relaxezi si cauti un loc ideal pentru acest lucru, vino sa te bucuri de o ora de masaj erotic nud in Bucuresti, la salonul nostru, Exclusive Masaj.
 
Domnisoarele  te vor intampina intr-un cadru special, extrem de placut,mereu gata sa-ti stimuleze simturile prin tehnicile specifice acestui tip de masaj.
 
Pret: 150 lei

Fantasy Massage

Masajul special, mai placut in care trebuie sa lasi inhibitiile deoparte. Suntem pregatite sa iti indeplinim fanteziile intr-o ora speram, de neuitat. Acest masaj este un amestec de pasiune si relaxare. cu siguranta iti va placea.

 

Pret: 250 lei

Double Massage

Daca iti dorest sa experimentezi erotismul nu alaturi de una, ci de doua domnisoare este clar ca trebuie sa vii la noi, la salonul nostru de masaj erotic din Bucuresti.

Atmosfera va fi fierbinte, un barbat si 2 domnisoare superbe dornice sa indeplineasca fanteziile lui. O ora intreaga, unde relaxarea si erotismul ating cotele maxime.

Pret: 300 LEI

VIP Massage

oo, daaa. Ce poate fi mai special decat o locatie minunata, muzica in surdina si o domnisoara superba cu care sa savurezi un pahar de sampanie Moet? Daca nu ai incercat te asteptam la noi sa te convingi ca este o experienta cu adevarat unica.
 
Vip Massage este  cadoul perfect daca vrei sa iti oferi o portie dubla de relaxare, incitare si rasfat.
 
Pret: 450 lei

Telefon:0753 582 663

Adresa: Zona Domenii, Sector 1

E-mail: office@exclusivemasaj.ro

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

ro_RORO
en_USEN ro_RORO