Menu

Despre salonul erotic

Despre salonul erotic

Exclusive Masaj este un loc special creat pentru a va oferi cea mai buna experienta erotica.

Suntem situati in apropierea Piatei Victoria intr-o vila de lux unde confortul si intimitatea sunt foarte importante.
Ne consideram unul dintre cele mai bune saloane de masaj erotic din Bucuresti si secretul nostru este foarte simplu: intotdeauna multe fete frumoase din care puteti alege, fete prietenoase,fete pasionale plus o atmosfera extrem de senzuala si erotica.
Fetele noastre sunt alese nu numai pentru frumusetea lor, dar si pentru angajamentul lor de a oferi servicii de calitate pentru clientii nostri. Va rugam sa ne vizitati si nu veti uita niciodata aceasta experienta relaxanta si placuta.

 

Erotic Nude Massage

Masajul erotic nud realizat in cadrul salonului nostru iti va atinge cel mai inalt punct al placerii. Erotismul si relaxarea absoluta îti vor fi oferite de trupul nud al maseuzei, într-o îmbinare perfecta de senzatii intense! Daca doresti sa te relaxezi si cauti un loc ideal pentru acest lucru, vino sa te bucuri de o sedinta de masaj erotic nud in Bucuresti, la salonul nostru, Exclusive Masaj.
 
Domnisoarele  te vor intampina intr-un cadru special, extrem de placut,mereu gata sa-ti stimuleze simturile prin tehnicile specifice acestui tip de masaj.
 
Pret: 200 lei / 45 minute

Couples Massage

Masajul special pentru cupluri, in care trebuie sa lasi inhibitiile deoparte. Suntem pregatite sa iti indeplinim fanteziile intr-o atmosfera speram, de neuitat. Acest masaj reprezinta pentru indragostiti oportunitatea de a retrezi pasiunea si a da dovada de incredere si respect reciproc intr-un cadru intim, discretia fiind garantata.
 
Pret: 350 lei / 45 minute

Double Massage

Daca iti dorest sa experimentezi erotismul nu alaturi de una, ci de doua domnisoare este clar ca trebuie sa vii la noi, la salonul nostru de masaj erotic din Bucuresti.

Atmosfera va fi fierbinte, un barbat si 2 domnisoare superbe dornice sa indeplineasca fanteziile lui. O ora intreaga, unde relaxarea si erotismul ating cotele maxime.

Pret: 400 lei / 60 minute

VIP Massage

oo, daaa. Ce poate fi mai special decat o locatie minunata, muzica in surdina si o domnisoara superba cu care sa savurezi un pahar de sampanie? Daca nu ai incercat te asteptam la noi sa te convingi ca este o experienta cu adevarat unica.
 
Vip Massage este  cadoul perfect daca vrei sa iti oferi o portie dubla de relaxare, incitare si rasfat.
 
Pret: 400 lei / 60 minute

Telefon:0753 582 663

Adresa: Zona Domenii, Sector 1

E-mail: office@exclusivemasaj.ro

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

ro_RORO
en_USEN ro_RORO