Menu

Despre salonul erotic

Despre salonul erotic

Exclusive Masaj este un loc special creat pentru a va oferi cea mai buna experienta erotica.

Suntem situati in apropierea Piatei Victoria intr-o vila de lux unde confortul si intimitatea sunt foarte importante.
Ne consideram unul dintre cele mai bune saloane de masaj erotic din Bucuresti si secretul nostru este foarte simplu: intotdeauna multe fete frumoase din care puteti alege, fete prietenoase,fete pasionale plus o atmosfera extrem de senzuala si erotica.
Fetele noastre sunt alese nu numai pentru frumusetea lor, dar si pentru angajamentul lor de a oferi servicii de calitate pentru clientii nostri. Va rugam sa ne vizitati si nu veti uita niciodata aceasta experienta relaxanta si placuta.

 

Erotic Topless Massage 

Daca iti doresti sa te bucuri de o experienta relaxanta intr-o locatie superba vino sa experimentezi 30 de minute de masaj topless la Exclusive Masaj. 
 
Masajul erotic topless este un excelent stimulent  care iti va intensifica dorinta, sporeste lascivitatea si trairile erotice. Vei fi rasfatat cu arome fine si afrodisiace, foarte placute si incitante, iar trupul tau se va relaxa datorita unui masaj erotic realizat de una din diomnisoarele noastre.

 

Erotic Nude Massage 

Masajul erotic nud realizat in cadrul salonului nostru iti va atinge cel mai inalt punct al placerii. Erotismul si relaxarea absoluta îti vor fi oferite de trupul nud al maseuzei, într-o îmbinare perfecta de senzatii intense! Daca doresti sa te relaxezi si cauti un loc ideal pentru acest lucru, vino sa te bucuri de o ora de masaj erotic nud in Bucuresti, la salonul nostru, Exclusive Masaj.
 
Domnisoarele  te vor intampina intr-un cadru special, extrem de placut,mereu gata sa-ti stimuleze simturile prin tehnicile specifice acestui tip de masaj.
 

Fantasy Massage 

Masajul special, mai placut in care trebuie sa lasi inhibitiile deoparte. Suntem pregatite sa iti indeplinim fanteziile intr-o ora speram, de neuitat. Acest masaj este un amestec de pasiune si relaxare. cu siguranta iti va placea.
 

Double Massage 

Daca iti dorest sa experimentezi erotismul nu alaturi de una, ci de doua domnisoare este clar ca trebuie sa vii la noi, la salonul nostru de masaj erotic din Bucuresti.
 
Atmosfera va fi fierbinte, un barbat si 2 domnisoare superbe dornice sa indeplineasca fanteziile lui. O ora intreaga, unde relaxarea si erotismul ating cotele maxime.
 

VIP Massage

oo, daaa. Ce poate fi mai special decat o locatie minunata, muzica in surdina si o domnisoara superba cu care sa savurezi un pahar de sampanie Moet?
 
Daca nu ai incercat te asteptam la noi sa te convingi ca este o experienta cu adevarat unica. Vip Massage este  cadoul perfect daca vrei sa iti oferi o portie dubla de relaxare, incitare si rasfat.

 

Telefon:0753 582 663

Adresa: Zona Domenii, Sector 1

E-mail: office@exclusivemasaj.ro

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

ro_RORO
en_USEN ro_RORO